Equity Stellar menumpukan fokus dan memberi perhatian kepada keberkesanan perkhidmatan kami kepada pengguna! Tidak kira sama ada anda pengguna pinjaman wang individu atau peniaga yang perlukan kemudahan pemberian pinjaman, fokus kami ialah memahami keperluan anda dan menstrukturkan pakej-pakej kami untuk menyesuaikan anda.

Personal loan Kuala Lumpur

Pinjaman Peribadi

Perkhidmatan Pinjaman peribadi yang ditawarkan berkhursuskan kepada setiap individu mengikuti keperluan masing masing. Setiap pinjaman yang diluluskan oleh pihak kami adalah berdasarkan kerumitan yang dihadapi oleh pelangan kami.

Dapatkanlah pelbagai jenis pinjaman wang daripada syarikat kami seperti pinjaman peribadi, pinjaman cepat, pinjaman pencen, pinjaman SOCSO, pinjaman kerajaan dan lain-lain lagi. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen Malaysia yang dipercayai dan beroperasi secara cekap. Tujuan penubuhan syarikat kami adalah untuk menyediakan khidmat pinjaman kepada individu dalam keperluan kewangan mereka.

Jenis-jenis pelan pinjaman wang disediakan oleh syarikat kami mempunyai matlamat untuk meringankan beban kewangan para pelanggan. Walaupun untuk apa jua keperluan, para pelanggan dapat mencari pelan kewangan yang sesuai daripada syarikat kami.

Setelah para pelanggan memilih jenis pinjaman wang yang dikehendaki, syarikat kami akan memproses permohonan setiap individu berdasarkan terma dan syarat syarikat kami. Tempoh pemprosesan kelulusan pinjaman adalah dalam tempoh yang singkat untuk mempercepatkan proses pinjaman keseluruhannya.

Sebagai syarikat pinjaman wang yang bertanggungjawab, Kami amat berorientasikan pelanggan dengan menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan cekap kepada setiap individu. Oleh itu, kelulusan pinjaman kami yang cepat amat disukai oleh pelanggan bagi memenuhi keperluan kewangan mereka.

Pinjaman Perniagaan

Anda mungkin perlu untuk menggunakan wang untuk  Overdraft (OD), Banker’s Acceptance (BA), Letter of Credit (LC), Banker’s Guarantee (BG), Security Deposits (SD), pinjaman tetap atau Penggal, pemerolehan barangdalam bulks, mengembangkan perniagaan anda, pemindahan bank / transaksi, urus niaga perniagaan dengan kredit & lain-lain pinjaman.

Equity Stellar menyediakan pinjaman perniagaan yang cepat, anda boleh memilih apa sahaja bank yang anda suka atau anda boleh mengesyorkan bank anda atau kewangan yang sesuai keperluan anda kepada kami.

Business Loan Kuala Lumpur

Property loan Kuala Lumpur

Pinjaman Perumahan

Pinjaman Perumahan adalah pinjaman yang meliputi sejumlah wang yang besar. Anda di jemput berbincang dengan kami tenteng jumlah yang hendak dipinjam.

KELAYAKAN

 • Warga Malaysia, Penduduk Tetap, Pass Perkerjaan Yang Sah.
 • Bekerja Tetap , atau Bekerja Sendiri.

PENYELESAIAN PINJAMAN

 • Kami menimbang, menerima, meminjam dan memberi perkhidmatan kepada semua pinjaman sendiri.
 • Disokong oleh institusi-institusi kewangan, kami berupaya menawarkan kadar dan syarat-syarat pinjaman yang tidak dapat disaingi syarikat-syarikat pinjaman lain.
 • Kami mempunyai keupayaan penjanaan dana yang besar, membolehkan kami untuk menyediakan dana segera.
 • Pihak pengurusan kami berupaya mengambil keputusan terakhir untuk menolak atau menerima sebarang pinjaman dalam masa yang paling singkat.
 • Untuk para pelanggan yang mungkin mempunyai sebarang pinjaman tertunggak dengan syarikat pinjaman lain, kami juga menawarkan perkhidmatan rundingan dan penyelesaian.
 • Kami dengan berterusannya bertegas dan komited untuk sentiasa mempertingkatkan proses-proses pinjaman kami untuk menepati apa-jua keadaan dan situasi supaya perkhidmatan yang paling mantap dapat diberi kepada para pelanggan kami
 • Ada diantara peminjam kami yang boleh men-debitkan wang secara terus kepada akaun anda dalam masa sejam. Tiada penungguan diperlukan, kami mempunyai kadar kelulusan yang paling tinggi di pasaran. Oleh itu, jangan berlengah lagi dan masukkan permohonan sekarang juga!
 • maklumat peribadi dan privasi anda dilindungi.
 • Kami menggunakan teknologi “encryption” untuk memastikan penghantaran data/maklumat peribadi anda sentiasa selamat. Infrastruktur IT kami memastikan maklumat peribadi dan perbankan para pelanggan kami sentiasa terlindung dan 100% selamat.