Mengenali Kami

Equity Stellar(M) Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang beroperasi di Selangor Dan Kuala Lumpur. Matlamat kami adalah untuk menyelesaikan kerumitan kewangan anda dalam masa yang singkat dan cepat.

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Dengan memiliki lesen : Kami berupaya menawarkan skim yang fleksibel dan pembayaran ansuran yang mudah dan berupaya kepada anda dari segi peribadi.

Equity Stellar merupakan syarikat pinjaman wang berlesen yang sentiasa bersedia untuk memberi pinjaman wang kepada para pelanggan kami. Kami merupakan sebuah syarikan pinjaman wang berlesen yang sah di bawah sisi undang-undang dalam AKTA “Pemberi Pinjaman 1951″. Kami juga merupakan sebuah syarikat kenamaan yang menyediakan servis pinjaman swasta dan pinjaman berlesen dengan pejabat pengurusan di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Selama pertubuhan syarikat kami, Kami telah menyediakan pelbagai jenis pelan pinjaman wang seperti pinjaman peribadi, pinjaman cepat, pinjaman pencen, pinjaman SOCSO, pinjaman kerajaan dan juga pelan-pelan lain yang menarik. Kami sentiasa menjalankan tugas kami dalam kaedah yang cepat dan cekap untuk kepentingan para pelanggan.

Setiap pelan pinjaman wang adalah disediakan untuk memenuhi keperluan setiap individu. Pelan-pelan yang disediakan boleh membantu para pelanggan dalam hal-hal seperti penambahbaikan rumah, penjelasan hutang kad kredit, perubatan, penggunaan peribadi dan lain-lain lagi. Syarikat kami juga menetapkan skim pinjaman bayaran baik yang fleksibel dan kadar faedah yang rendah.

Kami sentiasa menyediakan pinjaman wang kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan. Kami ingin memberi bantuan kewangan dengan servis kami yang cepat dan cekap dalam layanan kami yang professional.